top of page

Over ons

Welkom in het land van Herve

Gelegen in het hart van het Pays de Herve, op 20 minuten van Aix-la-Chapelle, Maastricht, Eupen, Luik of Verviers, liggen onze verblijven in het gehucht Froidthier, in de gemeente Thimister-Clermont.

Of u nu een weekend, een week of langer in gîtes "Le coin cosy" doorbrengt, of u meer van sport, cultuur of wandelen houdt... u zult in de omgeving een veelvoud aan activiteiten ontdekken, de ene nog interessanter dan de andere.

Natuurliefhebbers, liefhebbers van oude stenen, wandelaars, joggers, fietsers, ruiters, jong en oud, u vindt allen een goede reden om een ​​paar dagen bij ons door te brengen.

Ons mooie dorp Clermont-sur-Berwinne, erkend als een van de mooiste dorpen van Wallonië, gelegen op de route van Santiago de Compostela, is waarschijnlijk een van de meest typische dorpen van het Pays de Herve, dankzij de oude architectuur van de huizen en door de werkelijk uitzonderlijke "Hôtel de Ville".

Uw gastvrouw en gastheer, Sam en Bernard zullen er alles aan doen om uw verblijf tot een succes te maken.

Een brochure staat tot uw beschikking met alle nuttige informatie (lokale markten, restaurants, tavernes, musea, bewegwijzerde wandelingen, zwembaden, interessante steden en dorpen om te bezoeken, enz.)

05 coin cosy.jpg
bottom of page